Home Kalender Uitslagen Foto's Historiek Biografie Sponsors Gastenboek Links Contact

 

Foto's Arne ziet dorpsgenoot Daan het PK winnen in Oostnieuwkerke.

terug naar het overzicht

Arne stond met het nummer 20 vermeld op de deelnemerslijst van het PK in Oostnieuwkerke. Arne was wel degelijk aanwezig in Oostnieuwkerke maar dan enkel als toeschouwer en supporter van zijn Morgan Blue teamgenoten en zijn dorpsgenoot Daan Myngheer. En laat het nu wel deze laatste zijn die met panache Provinciaal Kampioen werd. Arne was er trouwens als een van de eersten bij om Daan geluk te wensen na zijn overwinning.

Bij Arne zelf gaat zijn revalidatieperiode de goede kant uit, deze week gaat hij op bezoek bij zijn operatiechirurg in Ieper die hem dan (hopelijk) zal mededelen of hij al dan niet terug de fiets opkan. In alle geval duimen we voor een spoedig terugkeer in het peloton.

Slechter nieuws kwam er later bij over broer Robbe: In de BvB wedstrijd in Korbeek-Lo kwam hij ten val en werd afgevoerd door de hulpdiensten naar het ziekenhuis, alwaar een barstje in de rechterelleboog werd vastgesteld. Nieuwe tegenslag voor het fietsende broederpaar. Via deze weg wensen we ook Robbe een spoedig herstel toe.

( hierbij nog enkele wedstrijdbeelden van het PK )