Home Kalender Uitslagen Foto's Historiek Biografie Sponsors Gastenboek Links Contact

 

Foto's Ode aan Rob Goris

terug naar het overzicht

Toen ik gisterenavond naar VIVE LE VELO keek, met als gasten het wielerkoppel Rob Goris en Katrien Van Looy (kleindochter van de keizer van Herentals Rik Van Looy), werd ik vooral getroffen door het rustige, symphatieke en eenvoudige dat het koppel uitstraalde. Vooral van de ruwe bolster Rob, (ex-hockeyspeler) was ik onder de indruk, hoe hij op een rustige manier alles wist te relativeren en te analiseren. Toen ik deze morgen het trieste nieuws vernam van zijn plotse overlijden, was ik toch even aangeslagen. Dit kon toch niet, ........ en toch was het realiteit.
Rob Goris, toen rijdend voor Palmans, was de renner die in 2010 in Hooglede de Belgische titel veroverde bij de elites zonder contract. Wat die titel zo speciaal maakte was het feit dat hij in 2009 nog als ijshockey-speler actief was, hij was zelfs kapitein van de Belgische Nationale ploeg.
Bij deze gaan mijn gedachten vooral uit naar zijn vriendin en de getroffen familie's, en bied ik mijn christelijke deelneming aan.Rob bij een actiefoto in 2009

Rob bij zijn afscheid aan het ijshockey in 2009

Rob in Hooglede 2010, Kampioen van Belgie EL/zc

Rob in de outfit 2012 Accent Jobs

Gullegem-Koerse 2012 , Arne in een beeld samen met Rob.